SWEET MEMO


Sweet Pinky

Wednesday, June 24, 2009

Konvensyen dan Majlis Sukan 2009 di UiTM Shah Alam






















Add ImageSalam...


hurmm da lame benar tak mencoretkan dalam blog ni..uhukss..sekian lama..ermm since da berkeje under gomen ni jrg benar nk update..selalu explore jd pembaca senyap blog2 kawan2 yg lain...hik2..

kayla..

11-16 Jun 2009 Jabatan aku der involve dgn Konvensyen dan Majlis Sukan di UiTM, Shah Alam...ermm nie kali pertama aku terlibat dalam acara 2 tahun sekali diadakan ni..erm join sebagai player badminton,netball dan boling...ermmm time ni la dapat bertemu dgn rakan2 skuad yang sekian lama terpisah dek tugasan...yg jauh nun di perantauan....huhuks rindu sgt....tahun ni terdapat 2 Zon baru..iatu Zon Ibu Pejabat C (zon opis aku termasuk ni) dan Zon Tenggara ( Sabah,Sarawak dan Labuan)..so sume sekali der 8 zon sumenya......alhamdulillah berkat kesungguhan dan komited pegawai2, Zon C meraih tempat ketiga..(pehh leh tahan la tu..Zon baru maaa..) ehehe.. kayla ni letak skit picture sepanjang Konvensyen dan Majlis Sukan ni berlangsung....jummmm let's check it out!!!



2 comments:

NooR AZeAnA AziS said...

wah... muka letih jer yer... tuh dok atas kusi 'queen' ke yang baju merah tuh?? ;P

Miss Yusrina Rahim said...

hihik...muke letih tapi daya ketahanan masih kental..ermm duk atas ksui masjistret tu..tapi sepahla byk sampah sarap..semak mate..ehehehe