SWEET MEMO


Sweet Pinky

Saturday, September 26, 2009

Kisahku Diz Weekand...

Salam...
as u all know..tiada hari rehat untukku untuk hujung minggu termasukla hari Sabtu n Ahad..since aku da nekad nk biskan my study during weekand so niela aku kna hadapi dan perlu korbankan..ermm so ari nie 26 Sept sempena 7 Syawal 1430H, kuliah aku telah pun begin semula...so nak tak hendak knala ngadap gak muke Prof kat campus...hoho even mood raye still ader lagi....(^^)
ari nie aku der Class Aljabar Linear..adeiii subject killer utk aku diz semester..hahakssss..ermm sepatutnya ari ni der kuiz ke-3..serius aku x study pun...susah payah jer bawa buku bagai blik ke Jitra,kg halaman ibundaku..tapi tak nyer nk bukak...egegege..so ari ni dgn tawakal dan redhanya aku knala hadapi kuiz ke-3...still ingat lagi takk..before aku cuti raye..aku der amik Test for diz subject..hoho mmg hampeh btul aku jwb diz test..hohokss ase nyesall sgt x study dan phmkan konsep OBP, Persamaan Gauss Jordan dsb....hohoho......tulun tulun......aku nak maintain my pointer...xnak la drop...egege (",)
Class ari ni start kul 2.oo p.m smpaila kul 7 lebih..hohoks...oh yea..markah test dan kuiz ke-2 da dapat..hahakssss adeii bleyla tahan markahnyer setimpal la dgn akunyerr usaha.....hahaks yg paling besh tu..ari ni Prof mention no kuiz..yeahhhhh...next 2 week leh prepared lagi....tenkiu tenkiu...pas jer class aku da janji dgn my old friends nk jumpe kat area IKEA n THE CURVE ari ni...
hurmm... aku smpai kul 8 kat area IKEA. ...trus jer solat Maghrib dan menanti Isyak skaligus...then my friends make call gtau die da berada kt ENTRANCE...kami pun dptla jumpe setelah sekian lama hanya online through ym jer....
Mamam kat THAI EXPRESS lagi skali..hoyeh..hoyeh...ehehehe.. sebenarnya aku teringin nk mam Keowtiow Tomyam..tapi sbb tetibe ase nk tukar menu ase NASI GORENG TOMYAM laks.....so menu for mlm nie adalah NASI GORENG TOMYAM dan MANGO BLEND THAI....(my peberet drink ).....
then we all jengah ke versi UPTOWN area THE CURVE....hurm... kali ni aku spends utk beli 2 shawl,( 1 for my dad dan haruss aku amik kaler pink) 1 COCA-COLA for tissue holder,keychain BiG APPLE DONUt(eceh-aku reka name ni), Mask for prevent HINI(cute oo..kaler pink lagi..my peberet color) and HANDBAG ORGANIZER...(YEehaaaa.atlast aku jumpe gak diz things ..suke..suke!!!)...nanti aku akan upload that pic kay...camera battery aku flatla..sowiiii..sabar menanti tau utk next entry....
Akhirnya aku slamat smpai kt umah kul 10 lebih...harusss balik awal..kna settle down kan coursework JAVA yg Prof kasi sebelum raye...tomorrow is due date..uwaaaaaaa.....
skg ni sblum nk mulekan course work tu..aku update my blog n jengah my facebook...lalalala....

4 comments:

NooR AZeAnA AziS said...

best nyer makan sedap2.. bile la lagi kite dapat mam sama kan.. hiuhuhiuu.. ;P

suret said...
This comment has been removed by the author.
suret said...

hai...wah u dah sempat update blog yer...hehehe..i ponat lagi..sabtu n ahad family in-law follow i balik umah..ponat pikir menu nak masak...almaklumlah...sendiri mau faham...i ni bukannyer banyak sangat menu dalam kepala...haruss redah jer

MiSs YusRina said...

Azeana~ Cik kak..yeala bile kite nk mam same2 nih..ari tu pun x berbuka pose pun x sempat kan..huhuks takpe deal jer..nanti kite set yeaaa...


KakYa~gegege sebab da borink tahap cipan setelah 5 hari xdpt online gara2 MAXIS broadband x der coverage kt Jitra...2 hari i tido lewat semata-mata nk blogging n on9 facabook..camner my blog??..cute tak new syle?hikhik (",)

pssttt u masak spesel ka kat MIL n FIL u?...egege