SWEET MEMO


Sweet Pinky

Wednesday, July 8, 2009

Hajaba Part 1...

pose with tudung Datuk Ct Nurhaliza...sesuwai ka? da mirip ka?.hahaks

smpat berposing sblum masuk ke dlm butik Hajaba...
Salam...
ehehe nie entry yg masih spt goreng pisang panazz...hikhik... ari ni time belek Majalah Seri Dewi Keluarga tertibe terpegun sejenak kat page yg memaparkan tudung koleksi Hajaba......uhuhkss....mak ai leh tahan gak harganyer..sumer RM50 above la....ermm.. teringin laks nk usya2..ehehe then satu plan drastik telah dibuat di dalam opis..hahakss... aku,Kak Halimah, Kak Shida dan Azie telah cadang nk singgah sebentar utk menjamu mata2 n survey tudung hajaba..especially yg cam Datuk Siti Nurhaliza tu.. then kami pun apalagi trus pakat kuar pas waktu rehatla....
uwaaa.. time aku nk amik kete tu leh jadi satu kes yg mmg geram till saat ni...uwaaaaa.. takpe nanti next entry akan diciterkan puncannya... sabar kay..huhuks.... then sampaila kami di Hajaba cawangan Bangi..alahai ngupenya di belakang bangunan PKNS jerr..kami memulakan pencarian koleksi tudung2 yg kununnya mahal n mendapat tempat di hati para2 gadis n mengikut trend skg....mmm pehh tudung Ct NurHaliza tu paling murah RM70 dan mahal RM90...tu baru cover di luarnyer..anak tudungnyer diasingkan laks..iatu RM50 sehelai...aisehh over my budget seh!!..ehehe.. then jamu mate n usya2 laaaa....yg paling haru..aku siap bring camera snap pic2 dlm butik tu..hahaks amik kesempatan yg ado berposing bersame Azie....hahaksss...mujur Azie jadi consultant aku ari ni..hampir2 nk rembat tudung Ct spt pic di atas tu..tapi bile pikirkan blik biarla rekee dulu kat tempat lain..kot2 dpt lagi cheaper than that...hikhik (gelak jahat nih)


berdue bersama Azie..again!


p/s... materialnye tak laaa secantik dlm magazine tuuu..uwaaaa