SWEET MEMO


Sweet Pinky

Wednesday, July 8, 2009

uwaaa..tragis tul.. dikompaun...

snap pic kat Ibu Pejabat Polis Putrajaya... amboi sempat lagik senyum simpul tue...dlm ati pahit tau
kaunter bayaran kompaun...

taraa....saket nyer ati..mujur RM30 jerrrrr
Hi guys..ingat lagi tak entry yg aku janjikan nk citer time Hajaba Part 1 tue...peristiwa berdarah...berdarah dlm ati...first time nie my life dapat surat cinta nih...surat cinta yg beracun...mm time aku nk pi hampiri kete..tup tup btul kete peronda polis traffik sdgn asyik menyaman kete2..termasukla kete aku....uhuhukss..tanpa pedulikan keadaan sekeliling..aku trus meluru ke kete dgn langkah seribu n berlarik2..aisehh da der surat cinta tu kat cermin kete...aisehh ingatkan sempat menyelamatkan keadaan.....mujur time tu der lagi pegawai polis trafik duk berkeliaran kat situ mencarik mangsa2 seterusnya...huhuks..aku terus tanpa segan silu trus amik that letter n mention to him that baru jer park kt area tu...da kat patut officer tu kata alaaa..keje besar..kete pun besar mampu ni bayar RM100 jerr... adehhhh...hampess tul..adakah die perli aku..coz aku pkai blazer itam time tu...amboi smpat laks tu menjeing tgk tag name aku..n nak tau keje per..aisehh ni sudah lebey nih...mujur officer mude tu tukarkan kesalahan pertama ku kepada kesalahan kedua...so dapatla reduce...yes! dapat RM30 drpd RM100..tak sanggup..dahla tudung pun lum tgk lagi..tup tup nk melayang kat Balai Polis laks....nie wat ati makin geramm..sabar seh..ari nie da ler aku pose Rejab...dugaan tul....

so after da usya2 tudung kat Butik Hajaba di Bangi..trus aku memcut kete membelah kepanasan tghari utk ke Ibu Pejabat Polis Putrajaya settlekan saman nie....eishhhh taubat pas ni tak parking kat area situ lagi...


p/s.... apakan daya ari ni br nk bawa semula kete,kna kompaun laks..dugaan

2 comments:

Azie N Arif said...

cian rina kena saman....mujur 30 kalau tak dah 100 dah...nasib pujukkan rina menjadi. Tp nk dpt free usah harap laah...akak punya saman pun ada yg tak satel lg..hehehhee....

MiSs YusRina said...

hahakss.. tu lar pasal kak..mujur RM30 jer..ehehe 1st time in my life laks kna kompaun..adeiiii serik daa pas nie