SWEET MEMO


Sweet Pinky

Thursday, August 6, 2009

Cite Tentang Semalam.....

Salam alls...

ehehe title for diz entry saspen skit kan..hahakss biar korunk terpikir2 pe sbnarnya yg nak aku kupas..hikhik....ermm semalam mmg da berhajat nk jejakkan kaki ke Pesta Floria, Putrajaya... aku dgn setia n tabahnyer tguu da incoming call from my friendz...si "S".. ermm punye lame janji n sms aku pun x direplynya...adeii..kununnya sdg drive..takpela..mybe janji tinggal janji jerla.. so aku decide nk gi dgn my best friendz n buddies..har sape lagi kalo bukan Cik Azeana..hikhik...tapi cian kat die..udahla teman tu puasa...so nak tanak knala tguu pas die berbuka...ermm tup tup..buah hati Azeana telah plan nak kuar date laks..harhar.. nevermind friendz...aku pun ingat nk cancel la plan nk gi Floria mlm td....

so pas jer kuar dr opis, aku trus call my bro..nk ajak die pi mam kat McD, Seri Kembangan..teringin laks nk gi Jusco Taman Equine..wow kenangan lame nih..da lamer tak gi shopping kat sini....dulu sblum aku stay kat dlm Putrajaya..sinila tempat kami lepaking n shopping..ehehehe yeala dkt dgn umah sewa kami dulu..Tmn Lestari Putra..

hahaks.. aku btul2 lupe yg kat Jucso nih takder McD, hikhik cian kat my bro...kempunan laks nanti..so kami decide pi beli brg groceries' dulu pastu br kuar dr Jusco menuju ke McD...then time aku nk byar brg2 tuh laks dpt sms dr Zerjan... uik, he already at Putrajaya station?...lol..nape wat surprise nih!... die dtg semata2 nk jumpe..adeii..

hahaks..aku kasi reason soh die tggu la half an hour...yeala maunyer da la leh tahan jauh gak dr Seri Kembangan ke Putrajaya tu...then aku n my bro pun mam la kat McD..ehehe aku da pakai kupon McD voucher RM5...hahaks..aku dpt hasil pembelian Printer DeskJet 4280 kat PC Fair tempoh hari...ermm alahai pkai pun dkt RM26++ gak kna bayar...hikhik...

then...pas jer drop my my bro kt umah..trus aku pecut pi amik Zerjan kat Putrajaya station..huh, da kul 8.45 mlm daa..ermmm then kami pun gi la Pesta Floria, Putrajaya...haaa cam x percaye..atlast aku dpt gak jejakkan kaki kt sini..hikhik niat ku termakbul laa..thanks Zerjan!! (",) hikhik tapi x puas la..ase nk gi lagi skali jer..nk snap pic2 bunga2 yg cantek2 skali......

bunga daisy yang colourful....

pink roses....my peberet nih!!!
nice nyerr

with roses

wonderful..kreatif laaa motif umbrella nih

bunga bermotifkan ikan..flower horn ka nih???haha

Sang Kancil n Sang Harimau.....

hurmmm actually der pic lagi ..adeii nanti aku wat part 2 kay..hikhik....



p palang s: perghh siap der madah2 pujangga lagi dlm Taman Floria nih...tggu kay next entry!!!

2 comments:

NooR AZeAnA AziS said...

Amboi cik kak..

Backgroud dah sama dah tuh. Kite memang ditakdirkan berkawan baik nih.. Heppi kan bila dah dapat tengok2 gambar2 flowers tuh.. ;p

MiSs YusRina said...

Salam Cik Azeana @ my best buddies
ehehe tu lar teruja nya tgk bunga-bungaan..samapi skali jengah cam seolah-olah i da explore u nyer camera laks..hahahakss cume bertukar owang jer posing nyer..hikhik....