SWEET MEMO


Sweet Pinky

Monday, August 3, 2009

Pesta Floria Putrajaya

ermm pejam celik pejam celik..da masuk bulan Ogos da kan...Sempena ulang tahun Kemerdekaan yang ke-52 ini, di mana korang-korang sambut hari yang penuh bermakna nih?... wahh terujanya aku nk jejakkan kaki ke Pesta Floria Putrajaya untuk menikmati keindahan flora dan haruman bungaan2 yang diadakan di Putrajaya until 9 Ogos nih ...huhuks...ermm... my peberet flower.. (ehehe da sape2 yg sudi nk kasi ka)..hahaksssss..... tak leh lepaskan peluang ni..since aku keje kt sine..tak penah lagi join event kat sini..huhukss coz slalu wat tiome weekand..aku da la pack dgn timetable kuliah di UTM nun....so diz time x la lepaskan chancelaa...kna pakat ni gi dgn member..ehehe da sape x yg sudi temankan aku???...cepatt angkattt tangannn..hikhik

bunge2 yang unik pasti menanti kehadiran aku yea...ehehe kt Pesta Flora ni x der jualan2 ka?..hikhik nk gak wat decoration kt umah.....tak serik2 aku nih..da bape byk pasu bunga Daisy n Rose aku beli..tapi akhirnya layu jer...adeiiii..camner nk tahan lame erk..der sape2 der tips ka?..



p/s..... cantiknyerrrrr bungaa....nakkkk

2 comments:

NooR AZeAnA AziS said...

Hye Rina! Saya dah g dah.. Check It Out My Blog k.. Huhuhu..

MiSs YusRina said...

oraitt...uhuks ader teringin nk gi lagi tak?hahahaaa