SWEET MEMO


Sweet Pinky

Monday, August 3, 2009

PC Fair at KLCC....

sapa yang berpeluang dapat pergi pc fair mgu sudah angkat tangan ahaha :)

pc fair ni fair tok sapa nak beli komputer stuff n brg hp or lattop n all teknolgi stuff ..ehehe aku pun x terkecuali amik kesempatan diz time..da dekat 2 tahun asenya x jejakkan kaki ke PC Fair nih...pehhh fulus jer tarak..kalo x mau disumenya borong..hahakss.. minat btol dgn hphone HTC..ermm murahh murah murah sgt.....huhuksss... ermm tapi aku dapat grab satu jer diz time ..hikhik aku borong nie...


jeng jeng.......








HP DeskJet 4280

ermm Kak Haniza,classmate UTM aku temani aku kat Convention Centre, KLCC pas jer bis class Object Oriented....ehehe.....(thanks Kak Niza!) sudi temankan yea!) ermm uiyoo ramai sungguh umat manusia...majoriti chinese laa....takut gak skg ni virus HINI da kian menular..so no wonderla nk pi PC Fair pun der yg wearing mask...ehehe..ermm yg lucunya der ka patot der guys ni pakai mask yg der lambang babi kat mulutnyer dgn siap tanda HELLO!..hahakssss



hahaks ni contoh mask masa kini..tapi that guy pkai lagi kelakar la..x dpt la nk attachkan kt sini...
kay bebalik dgn gadget yg aku borong k diz time, ehehe DeskJet HP nie aku beli ni 3 in 1..so bleyla pasni nk scan,copy n print..yeahh! mudahla idup pas ni..nk settlekan assignment kat Putrajaya..lagipun since my bro tinggal dgn aku..lehla die pakai siapkan project and assignments...tak perlu lagi gi cyber cafe kay dik..hikhik cian kat die.... perghh memang berbaloi laaa! murah bangat laaa..compare dgn harga asalnyer..cadangnyer Kak Niza nk beli catridge HP then biler time die nk ingat brand HP nyer..die tunjukkan aku DeskJet nih..then Kak Niza inform murah sgt dgn harga yg die beli..so die suggest aku beli...apa lagi aku trusla rembat..ehehe....perhh punyela berat..mujur Kak Niza bantu...thanksssss....
p/s tensen tul teksi kat depan klcc..pergh lone ranger sungguh ..ade ka patot nk pau sampai RM18 ke UTM..cehhhh padahal aku gi baru RM5...nk kna lapor nih!!!

4 comments:

suret said...

ehhh?..u bli baper?...i baru dok usha2..RM3++ kan..

MiSs YusRina said...

Hi Kak Suret @Kak Ya ku... nopela..murah giler seh!!! ehehe that why i terus rembat..ahahakss... cumer RM 179.. u mesti x caye kan..hikhik... beshh cepatt gi borong... PC fair jelajah Penang gak kan nanti?... harga asal dlm RM 225....

NooR AZeAnA AziS said...

wah... bagus2 kalau orang melayu yang pakai mask tu yer.. ;P Sudah2lah tuh.. H1 N1 (Babi) di hutan dah cukup banyak dah.. Usah ditambah pula H1 N1 di bandar pulak.. Huhuhu... Insaf2.. Ceewwaaahh..

MiSs YusRina said...

ehehe die pakai sbagai peringatan tu...good idea!..hikhik